سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانشجویان مهندسی مکانیک شهرکرد

ایرانی های ثبت شده در گینس!

هر سال کتاب رکوردهای گینس عجیب و غریب‌ترین رکوردهایی که در زمینه‌های مختلف به دست می‌آیند را ثبت می‌کند. خیلی ها برای ثبت نام و رکوردشان در کتاب گینس خود را به آب و آتش می‌زنند. اما بعضی دیگر نیز به‌طور طبیعی و مادرزاد رکوردهایی دارند که نام‌شان در این کتاب ثبت می‌شود.




خیلی‌ها بر این باورند، اگر کسی نامش در میان رکوردداران گینس باشد به او پول یا حقوق ماهانه می‌دهند اما درست برعکس است و شما برای ثبت‌نام‌تان در این کتاب باید پول هم از جیب بدهید. در سال 2012 برای هر رکورد‌گیری حدود 55 هزار و 500 پوند به حساب گینس در لندن باید ریخته شود و بنا به رکورد شما از یک تا 5 کارشناس هم به شهری که می‌خواهید در آن رکورد بزنید می‌آیند و برای آن‌ها باید بلیت رفت و‌برگشت درجه یک، پول کامل رفت‌وآمد و هزینه کامل را بپردازید. با این حساب شاید خیلی‌ها از خیر رکورد‌زدن بگذرند ولی این را بدانید اگر رکورد شما ثبت شود به سرعت در همه دنیا شناخته می‌شوید و به جشن‌ها و مراسم‌های مختلف دعوت می‌شوید. حتی در زمان رکورد‌گیری برخی افراد اسپانسر می‌گیرند و علاوه بر تمامی هزینه‌هایی که این اسپانسر به بنیاد گینس می‌دهد درصورت موفقیت ثبت رکورد پول خوبی هم در می‌آورید البته یکی دیگر از نکاتی که در ثبت رکورد باید به آن توجه کنید، این است که کتاب رکوردها مدخلی برای کار شما باز کرده باشد شما باید از مسئولان این کتاب بخواهید به درخواست شما جواب دهند و اگر رکورد شما برای آن‌ها تعریف نشده باشد ابتدا باید کارشناسان گینس در مجمع سالانه شان روی آن بحث کنند و اگر واقعا به این نتیجه برسند که فقط تعداد کمی هستند که چنین کاری را انجام می‌دهند، یک سری قوانین برایش تعیین می‌کنند و مدخل برای همه باز می‌شود تا هرکس خودش را امتحان کند. نکته آخری که در ثبت برخی دیگر از رکورد‌ها هم مهم است این است که شما حتما باید به سن خاصی برسید تا رکورد شما مورد قبول قرار بگیرد. مثلا اگر قدتان خیلی کوتاه یا خیلی بلند باشد حتما بعد از 18 سالگی از شما اندازه‌گیری می‌شود.

ایرانیان در گینس
از چند سال قبل ایرانیان هم نام‌شان در گینس ثبت شده است. نخستین کسی که از ایران به گینس رفت علی دایی بود که با 109 گل زده ملی رکورددار شد. بعد از دایی حسین رضازاده، قوی‌ترین مرد جهان شد و به‌عنوان کسی که سنگین‌ترین وزنه جهان را جابه جا کرده است نامش وارد کتاب گینس شد. پس از این 2نفر، انوشه انصاری هم با رفتن به فضا نخستین زنی بود که در یک سفر توریستی به فضا نامش در میان رکورد‌داران ثبت شد ولی این 3 نفر در رده رکوردارانی هستند که به‌صورت افتخاری وارد کتاب شده‌اند و در سال‌های آینده نام‌شان از کتاب حذف می‌شود ولی 2 ایرانی دیگر هم هستند که تا زمانی که کسی رکوردشان را نزند در گینس می‌مانند.




رکورد روپایی سرعتی
«مهدی حب درویش» فوتبالیست جوان ایرانی با شکستن رکورد روپایی سرعتی با توپ، نام خود را در کتاب رکوردهای جهانی ثبت کرد. او در حضور نماینده گینس موفق شد در یک دقیقه 144 بار با توپ تنیس رکورد سرعتی روپایی را ثبت کند. حب درویش برای این رکورد سال‌ها وقت و پول صرف کرد و خودش در این باره می‌گوید:« ساعت 10ونیم صبح جمعه 25 دی ماه سال 90، تلاشم را برای ثبت رکورد آغاز کردم. وقتی نماینده گینس گفت، اگر بتوانی در یک دقیقه با توپ تنیس بیشتر از 60 تا روپایی بزنی نامت در گینس ثبت خواهد شد. من قبلا این کار را با انواع و اقسام اشیا امتحان کرده بودم و برای همین در مدت یک دقیقه، 144 تا روپایی زدم و نخستین رکورد گینسی‌ام را به دست آوردم. رکورد دیگری که می‌خواستم ثبت کنم، روپایی‌زدن استقامتی با توپ تنیس بود. سال 1999 یک ورزشکار لهستانی 5ساعت و 28 دقیقه بدون وقفه با توپ تنیس روپایی زد و نامش در کتاب گینس ثبت شد.
زدن رکورد این ورزشکار برایم کار سختی نبود اما وقتی از نماینده گینس شنیدم نباید حین اجرا، توپ با زانویم برخورد کند کمی غافلگیر شدم برای این‌که نمی‌دانستم داوران اجازه استفاده از زانو را در این رکورد نمی‌دهند. به هر حال ساعت حدود 12‌و‌نیم ظهربود که تلاش برای شکستن این رکورد را شروع‌کردم و حدود 2ساعت از روپایی زدنم گذشته بود، می‌خواستم مقداری آب بنوشم که توپ با زانویم برخورد کرد اما به کارم ادامه دادم تا این‌که 5 ساعت و 34 دقیقه به‌صورت مداوم و بدون استراحت روپایی زدم اما به دلیل مناسب نبودن کفشم، انگشت شست پای راستم ورم کرد و دچار خونریزی شد. برای این‌که سلامتم را حفظ کنم به پیشنهاد مربی‌ام کار را متوقف کردم البته می‌دانستم که رکورد ورزشکار لهستانی را شکسته‌ام. به دستور مربی‌ام دیگر روپایی نزدم ولی به دلیل بدشانسی 2بار هنگام خوردن مایعات توپ با زانویم برخورد کرد. برای همین نماینده گینس فقط حکم موقت رکورد اولم را به من داد و قرار شد برای رکورد دوم با دیگر نماینده‌های گینس مشورت کند ولی در نهایت این رکورد برایم ثبت نشد.»





طولانی‌ترین شنا در آب‌های آزاد
«محمدحسین کبادی»، شناگر هرمزگانی آخرین ایرانی است که نامش در کتاب گینس ثبت شد. او در مدت 85 روز و طی‌کردن مسیر یک هزار و 100کیلومتر توانست این رکورد جالب را بزند.او تمام مسیر را به‌طور انفرادی و داخل یک محفظه فلزی طراحی شده از سوی متخصصان برای حفظ ایمنی و جلوگیری از حملات و آسیب‌های احتمالی جانوران دریایی شنا کرده است.رکورد او از جمله طولانی‌ترین مسافت‌ها و رکوردهایی است که در تاریخ رشته ورزشی شنای آب‌های آزاد در جهان به ثبت رسیده است و مهم‌ترین افتخار‌‌ی‌ است که برای نخستین‌بار از سوی یک شناگر ایرانی مسلمان و در حوزه خلیج‌فارس به مرحله اجرا در آمده است.پیش از این شناگری از کشور اتریش با طی مسافت 700 کیلومتر نام خود را در کتاب رکوردهای جهانی گینس ثبت کرده بود.




افرادی که ادعای رفتن به کتاب رکورد‌ها را دارند
این را هم بدانید البته کسانی هم هستند که ادعای رفتن نام‌شان به کتاب رکوردها را دارند ولی نمایندگان گینس ارزیابی دقیقی از کارشان ندارند و احتمالا موفق نخواهند بود.




ماهی صفت و رکورد اهدای کتاب
حمید ماهی صفت،‌ کمدین مشهور کشور هم تا به حال 3میلیون جلد کتاب آموزش نماز به کودکان و نوجوانان اهدا کرده است ولی فعلا که در کتاب گینس یک اندونزیایی با رکورد 500هزار جلد کتاب رکوردار است.




دیگر رکوردها

  • جوان‏ترین استاد دانشگاه جهان

«آلیا صبور» دختر ایرانی، جوان‌ترین استاد دانشگاه در جهان است نام او در تاریخ 19 فوریه 2008 در کتاب رکوردهای جهانی گینس ثبت شد و پس از 192 سال رکورد آقای کولین مک‌لورین رکورددار پیشین را شکست.این دختر ایرانی تبار به‌طور تمام وقت در دانشگاه نیویورک تدریس می‌کند و به‌عنوان یک نابغه نام خود را در ردیف جوان‌‌ترین استاد دانشگاه‌های معتبر جهان در کتاب رکوردهای گینس ثبت کرده است. آلیا صبور در 8 ماهگی خواندن را آغاز کرد و از کلاس چهارم ابتدایی به کالج رفت تا در سطح کارشناسی ریاضیات کاربردی بخواند.

  • طولانی‌ترین نقاشی جهان

عنوان طولانی‌ترین نقاشی جهان هم به ایرانیان اختصاص دارد. برای ساخت این نقاشی 5کیلومتری، بوم‌های 100متری نقاشی به هم متصل شده‌اند. موضوع این نقاشی که «به سوی نور» نام دارد، زندگی حضرت محمد(ص) و تلاش ایشان برای گسترش صلح و عدالت است. رکورد قبلی طولانی‌ترین نقاشی با 2987 متر در امارات متحده عربی ثبت شده بود.



[ شنبه 91/3/6 ] [ 12:14 صبح ] [ آرش خدابخشی ]

نظر